Bloid

home  |  sitemap


Trouwservice
Rouwservice
Koetsen
Kerstman en Sint
Mercedes CabrioRijtuigen  >  Mercedes Cabrio

Mercedes Cabrio

TopKlassieker als TopKoets.

 

Als koetsverhuurder verzorgen wij al tientallen jaren betaalbare aanspanningen op maat. Wij leveren met keurige koetsen en goedgetrainde paarden een Topproduct en hebben al vele bruidsparen en andere passagiers BLOID gemaakt. Meer dan eens sprak men “van de wieg tot aan het graf, met BLOID ga je veilig in stap en draf.” Dat bloift so!!


Wij blijven onze paarden dus absoluut trouw, maar er zijn momenten dat, om wat voor reden dan ook, een auto de voorkeur geniet of een hele goede aanvulling kan zijn op onze koetsen.  

 

Daarom hebben wij de Mercedes Bloid, pardon Benz 320 CLK Cabriolet.

Kenners omschreven deze auto in de vakbladen als volgt: Mercedes zet met de nieuwe CLK Cabriolet een zeer begerenswaardige automobiel neer. Met prachtige lijnen, allerlei technische snufjes, topkwaliteit en zeer gedegen rijeigenschappen. Binnenin is het uitermate goed toeven. Doe de vier ruiten dicht en je kunt met de CLK Cabriolet bij wijze van spreken naar de poolcirkel. Je hoort het windgeruis wel, maar je voelt ’t haast niet. Zelfs als de snelheid richting de 130 km/h gaat, raken de haren nauwelijks in de war. Zittend in deze schatkamer is met één druk op de knop de Mercedes-hemel te openen of te sluiten. De automatische airco, net als stoelverwarming standaard, zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft. Je hebt nauwelijks in de gaten als het buiten kouder wordt. Wat een sensatie!

 

Onze Mercedes.  

Uitgevoerd in een uiterst sportieve, maar even elegante combinatie van oceaanblauw met ivoren leren bekleding. Een kleurstelling die elk bruidspaar extra mooi doet uitkomen. Maar dat is niet alles, gezeten in het zeer comfortabele leer zoeft deze klassieke cabriolet naar de plaats van bestemming. En Hollands weer is met zo'n kap geen probleem. Uiteraard is de bekende bloemenservice van BLOID in staat om volledig naar wens bloemarrangementen en accessoires naar wens aan te brengen. Net als onze koetsen wordt deze blikvanger alleen verhuurd met koetsier, euhh chauffeur. Keurig in het pak en volledig op zijn taak berekend.


Kijk bij onze tarieven en laat je verrassen.

 

 
sitemap  |  Bloid

Webdesign en Hosting: Unique Webdesign