Bloid

home  |  sitemap


Instruktie
Ook zonder ervaring
Burn outDoe Het Zelf  >  Burn out

Burn out

Project: Nu IK!.

U voelt zich nooit meer goed uitgerust, staat moe op, slaapt slecht. U bent prikkelbaar, krijgt een hekel aan uw werk en ziet uw toekomst somber in. Dit zijn een paar kenmerken van iemand die overspannen is en hard op weg naar een burn-out of die zelfs al heeft. Neem zelf het heft in handen en grijp nu in! Doorbreek de sleur van alledag, neem afstand van verplichtingen die een blok aan het been zijn en start vandaag nog met het project:  Nu IK!

Kies voor een individuele activiteit in de buitenlucht. Een bezigheid die je meevoert naar die heerlijke momenten zonder gepieker, of zelfs maar het denken daaraan. Beleef de interactie en ervaar de bevrediging van “gehoord” worden. Het vertrouwen dat ontstaat door dat wat u vraagt ook daadwerkelijk gebeurt, is een geweldige ervaring. De uitdaging om uzelf te spiegelen en het vertrouwen te vergroten is een mooi gevoel en vraagt telkens om meer en om herhaling. En dat is mogelijk, zowel de frequentie als de duur kunt u namelijk zelf bepalen. Evenals de mate van begeleiding. Die is er altijd, maar de intensiteit daar van bepaalt u zelf.

U denkt dat u droomt? U denkt dat dit niet bestaat? U gelooft er niet  in dat het leven echt nog om u kan draaien? Wij garanderen van wel. Wij garanderen plezierige uren. Binnen korte tijd geeft u uw leven weer een hoger cijfer.  Hoe wij dat doen? Met mennen. Mennen is de officiele benaming voor het besturen van paard en wagen. Stap voor stap leren wij u omgaan met het paard, tuig en wagen. Meteen vanaf de eerste sessie stuurt u de wagen zelf, maar het poetsen van het paard, optuigen en aanspannen horen daar natuurlijk bij. Onder leiding van gediplomeerde KNHS instructeurs zult u merken dat het een schitterende bezigheid is die zeker de broodnodige afleiding biedt. De interactie met het paard is heel bijzonder. De rust op de bok is heerlijk, het ritmische hoefgetrappel werkt therapeutisch en indien gewenst biedt de instructie een ervaren luisterend oor.

Wij beschikken over eerlijke, goed getrainde paarden en uitstekend materiaal. De ervaren KNHS instructie begeleidt u geheel in uw eigen tempo naar het door u gestelde doel. Dit kan een kalm rondje door het dorp zijn, maar ook als mensporter een hindernis en misschien wel waterbak rijden.


sitemap  |  Bloid

Webdesign en Hosting: Unique Webdesign