Bloid

home  |  sitemap


Instruktie
Ook zonder ervaring
Burn outDoe Het Zelf  >  Ook zonder ervaring

Ook zonder ervaring

Ook wanneer u geen enkele ervaring heeft.

Het rijden van paard en wagen is voor iedereen mogelijk. Iedereen heeft het wel eens gezien, stoere mannen op een postkoets die twee of vier paarden besturen. Voor iedereen die ooit gedacht heeft dat dit niet voor hem of haar is weggelegd, is er nu de kans om echt aan het werk te gaan in een menworkshops.

In een gezellige groepsworkshops leert u stap voor stap meteen in de praktijk het fenomeen paard kennen, vertellen  wij het nodige over allerlei soorten tuigen, leggen de eigenschappen van wagens en koetsen uit en geven u de mogelijkheid om op het einde van de workshopdag paard en wagen te besturen. Het machtige gevoel van een paard mennen is onbeschrijflijk. Het ritmische getik van de hoeven op straat, de heerlijke buitenlucht en de prachtige omgeving doen je de zorgen van alledag vlot vergeten.

De workshops worden gegeven met onze prachtige, goed afgerichte paarden, en in uitstekende staat verkerende tuigen en wagens en is voor iedereen, met of zonder ervaring geschikt. De KNHS instructeurs waarborgen een gedegen instructie en een groot plezier. De workshops worden in groepsverband gegeven. Locatie, data en tijden zijn in overleg te bepalen.

 
sitemap  |  Bloid

Webdesign en Hosting: Unique Webdesign