Bloid

home  |  sitemap


Trouwservice
RouwserviceService  >  Rouwservice

Rouwservice

De laatste reis.

 

Indrukwekkend, plechtig en respectvol zijn niet slechts woorden maar pure emoties die men ervaart wanneer de overledene met paard en rouwkoets naar de laatste rustplaats wordt gebracht. Het kalme, regelmatige tikken van de hoefijzers op de straat benadrukken eerbiedig de laatste reis. De koetsier, correct gekleed, rijdt de koets in de trage gang die de hulpkoetsier/voorloper aangeeft. Zo hebben nabestaanden ruimte voor verdriet én warme herinneringen.

 

De laatste reis met paardentractie kent geen voorwaarden of uitzonderingen. Of men nu wel of niet met paarden heeft geleefd, de laatste reis op deze wijze is en blijft bijzonder plechtig. Naar wens kunnen er volgkoetsen en/of een bloemenwagen worden ingezet. De reacties na een uitvaart zijn vaak zeer positief en hartverwarmend voor alle betrokkenen. “Zeer indrukwekkend! Keurige koetsier en voorloper. En vooral, wat een stemmige uitstraling.”

 

Wij kunnen ook van dienst zijn bij het verstrooien van de as van uw dierbare overledene. Ook dit moment krijgt een eerbiedig karakter wanneer wij onze koets(en) inzetten.

 

Hoogachtend,

Monte Visser,

Uw koetsier.

  

 

 

De tarieven. Glashelder, open kaart, eerlijke zaak.

 

Kijk onder de link: en verder nog....... en klik door op "tarieven." 


sitemap  |  Bloid

Webdesign en Hosting: Unique Webdesign